Als u een webshop wilt maken voor uw bedrijf, moet u met veel dingen rekening houden. Het maken van een webshop is namelijk niet eenvoudig, maar juist heel ingewikkeld. Veel mensen schakelen daarom een extern bedrijf in waarmee u makkelijker een webshop kunt bouwen. Veel mensen willen tegenwoordig een pwa webshop hebben omdat hier veel voordelen aan verbonden zitten. Zo zorgt u met een pwa webshop ervoor dat alles een stuk makkelijker gaat voor de klant. Een pwa magento 2 webshop is natuurlijk nog een stuk beter en deze kunt u op verschillende manieren gebruiken. Maar wat is magento 2 precies? En wat zijn de voordelen hiervan? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat u er meer over te weten komt.

Magento 2: wat is het?

Magento is een van de belangrijkste e-commerce platformen in Nederland. Het heeft ongeveer 10 duizend platforms en heeft diverse webshops openstaan van verschillende eigenaren. Magento is ideaal voor veel verschillende ondernemingen, die willen beginnen op het internet. Voor u kan dit veel betekenen en kunt u het goed gebruiken voor het maken van een webshop. Daarnaast kunt u veel extensies toevoegen met Magento 2 waardoor u de webshop beter kunt gebruiken. Magento is een marktleider op het gebied van e-commerce platforms en biedt verkopers de mogelijkheid om met een flexibel winkelsysteem te werken. De belangrijkste functionaliteiten die u nodig hebt om een webshop te runnen, zitten in het systeem van Magento 2. Toch zitten er verschillende pakketten bij als u wilt kiezen voor een Magento 2 systeem. Dit is verschillend per onderneming en hangt af van uw persoonlijke wensen en behoefte. Met Magento 2 zorgt u onder andere voor meer personalisatie aan uw webshop, maar natuurlijk ook meer klantvriendelijkheid. Het laatste is natuurlijk van groot belang voor uw webshop, zo kunt u meer omzet maken.

Voordelen van Magento 2 gebruiken

Magento 2 is een stuk gebruiksvriendelijker dan de vorige versies. Dit maakt het aanmaken of wijzigen van bepaalde producten een stuk eenvoudiger. Dit komt door de verbeterde lay-out en alles gaat vlekkeloos met deze interface. Daarnaast kunt u de webshops makkelijker laden met uw mobiel en is dit heel belangrijk in uw conversie proces. Alles gaat namelijk via de telefoon en ook veel klanten kopen producten op het internet via de telefoon. Met Magento 2 zorgt u ervoor dat uw webshop ook goed kan lopen op mobiele telefoons.