Ben je van plan om te verhuizen, maar moet je nog je woning verkopen? Het verkopen van je woning is tegenwoordig heel makkelijk en dit komt doordat er veel vraag naar is. Je kunt je huis binnen twee seconden verkopen, maar dan heb je niet altijd de juiste prijs. Je wilt namelijk zoveel mogelijk winst uit je woning halen en dit kan soms heel moeilijk zijn. Waarschijnlijk weet je niet zelf hoe je dit het beste kunt aanpakken. Er zijn namelijk verschillende zaken waar je extra goed op moet letten. Wil je een woning verkopen in Groningen? Schakel dan een verkoopmakelaar Groningen in, zodat deze voor jou het huis kan verkopen. Maar wat doet de verkoopmakelaar van boekholt & partners uw verkoopmakelaar precies?

Verkoopmakelaar heeft meerdere kanalen

Als je alleen je huis verkoopt, kun je moeilijk gebruik maken van verschillende verkoopkanalen. Een verkoopmakelaar kan dit wel en kan zelfs je huis op Funda zetten. Als consument is dit niet mogelijk en is dit de ideale plek voor de verkoop van je woning. Je vergroot namelijk de kans op een hogere verkoopprijs. Funda heeft maandelijks miljoenen bezoekers, die een kijkje nemen bij je advertentie. Het komt dus onder de aandacht van enorm veel mensen die op zoek zijn naar een woning. Dit levert je meer bezichtigingen en potentiële kopers op, hierdoor heb je een grotere kans dat je een redelijke prijs krijgt voor je woning.

Kennis

Een verkoopmakelaar heeft in zijn carrière al honderden huizen verkocht. Dit betekent dat het een expert is op het gebied van huizen verkopen. Zelf doe je dit niet zo vaak en verkopen de meeste mensen maar 1 keer hun woning in hun leven. Daarnaast verandert de regelgeving regelmatig en kan het zijn dat je hier niet van op de hoogte bent. Een verkoopmakelaar is dit wel en dit is natuurlijk ideaal. Daarnaast kan een verkoopmakelaar de waarde van je huis nauwkeurig bepalen. Kies daarom voor een lokale verkoopmakelaar, omdat deze op de hoogte is van de omgeving.

Eerste indruk

Je krijgt vaak maar een kans om een eerste indruk te maken tijdens een bezichtiging. Veel mensen weten niet precies hoe ze dit moeten aanpakken. Een verkoopmakelaar kijkt met een objectieve blik naar je woning. Hierdoor weten ze precies waar kopers naar kijken en waar ze op afknappen. De verkoopmakelaar zorgt ervoor dat alle voordelen van je woning eruit springen, zodat er een hogere kans is voor de verkoop van je woning.