Tegenwoordig is het voor mensen prettig om een extra zakcentje te kunnen verdienen. Wanneer u wat spaargeld op de bank hebt staan, is de kans klein dat hier geld aan verdiend wordt. Daarom kiezen meer en meer mensen om het spaargeld te investeren in bepaalde zaken. Vastgoed is een handige en stabiele manier om geld te investeren. Wanneer u bijvoorbeeld in het bezit bent van een tweede woning is het mogelijk om deze te verhuren. Hierdoor zal u nog wat extra inkomen kunnen genereren dankzij de inkomsten op het gebied van de huur. Daarom is het verstandig om als het mogelijk is hier ook mee te beginnen. Als u niet zit te wachten op te veel geregel tijdens het verhuren zal u hier de ideale oplossing vinden. Zo zorgt u voor een leuke extra inkomensbron en zal u niet continu bezig zijn met huurders. 

Het verhuren 

 Het proces van het verhuren is in de basis relatief simpel. Je hebt ergens een woning staan die leeg staat. Dit verhuur je aan mensen die er willen wonen en zij betalen vervolgens iedere maand een bedrag aan huur. Het regelen van bewoners, het bijhouden van de inkomsten en het beantwoorden van vragen kan echter veel tijd gaan kosten. Een verhuur woning regelen met het gebruik van Hubbs is daarom de ideale oplossing. Op deze manier is het mogelijk om jouw woning te verhuren aan Hubbs. Zij zullen vervolgens alle administratieve taken van je overnemen. Bovendien verzekeren zij dat je iedere maand een huurbedrag zal ontvangen. Ook als de woning leeg staat zullen zij dit aan je gaan betalen. Hierdoor bespaar je veel tijd, kan je inkomsten generen door de woning te verhuren en hoef je hier niet continu mee bezig te zijn. 

Ook aan expats 

Het is bij het verhuren van de woning mogelijk om uit verschillende huurders te kiezen. hierbij is het vooral belangrijk om te gaan voor nette huurders. Je wilt namelijk niet eindigen met schade aan de woning waardoor je geld zal gaan verliezen. Daarom is het verstandig om Hubbs te laten zorgen voor nette huurders. Een groep huurders die over het algemeen bekend staan als nette huurders zijn de expats. Deze groep internationale studenten is in Nederland regelmatig op zoek naar een woonplek. Bovendien heeft deze groep vaak financiële middelen, waardoor ze de huur kunnen betalen. Kiezen voor de expats verhuur is dan ook een goed idee dat voor prettige inkomsten kan zorgen. Hierdoor verdien je dankzij het verhuren van de woning nog wat leuke inkomsten.