Binnen slechts een paar jaar is Reinders heel populair geworden. Het Nederlandse merk van de zussen Julie en Marie is heel succesvol en populair onder de dames. Het focust op een hele andere soort mode dan de meeste damesmerken en hierdoor zijn ze een onderscheidend merk. Reinders staat vooral bekend om hun comfort. De kleding zit lekker en is van goed materiaal gemaakt. Dit mag dan ook wel, want het is een wat duurder merk. Je krijgt er dan zeker wat voor terug, want het high-end merk levert de juiste kwaliteit. 

Comfort staat centraal bij dit merk

Vooral de pakken die je bij Reinders kunt kopen zijn erg populair. Ze werken veel met hun eigen logo, dus op de meeste kleding is dit dan ook groots terug te zien. Hier staat het merk ook bekend om. De kleding is heel divers. De eenvoud maakt het merk juist speciaal, omdat het niet te veel poespas is. Alhoewel er ook zeker kleding bij zit waarmee je lekker opvalt. Het merk is niet bang om opvallende en felle kleuren te verwerken in de kleding die je kunt kopen. De kleuren verschillen van wit, zwart en bruin, tot fel groen en roze. Daarnaast werken ze ook met pastel kleuren. 

Shirts met een bijpassend broekje

Het merk heeft veel verschillende producten om te kopen. Alles is wel gerelateerd aan het maken van een outfit. Denk aan broeken, jurken, truien en vesten, maar ook rokken, bodies, zwemkleding of accessoires. De twinsets zijn erg populair en hiermee heb je gelijk een hele outfit. Overigens kun je ook een Reinders shirt kopen. Deze shirts zijn vrij basic, maar door het logo die groot op een shirt wordt afgebeeld, heb je toch een mooi item te pakken. Het elegante logo is vrouwelijk en laat precies zien hoe Reinders wilt uitstralen. De prijsklasse van de shirts verschilt. Het ligt er natuurlijk ook aan of je een bijpassend broekje koopt of alleen het bovenstuk. Het leukste is het totaalplaatje. 

Gezicht van het merk

Bij het merk wordt gebruikgemaakt van modellen. Daarnaast zijn de twee oprichters van het bedrijf veel zelf in beeld. Niet alleen voor de collectie zelf, maar vooral bij het promoten van het merk. De twee zussen zijn echt het gezicht van Reinders en worden veel herkend. Reiders heeft een goed werkende webshop, waarbij je van alles kunt bestellen. Door de diverse kleren zit er altijd wel iets bij wat bij je aansluit.