Het geven van een bedrukte wijnfles zorgt voor een uniek moment. Een bedrukte wijnfles is bijvoorbeeld erg leuk om te geven aan iemand die jarig is. Daarnaast kan een wijnfles bedrukken ook zeer geschikt zijn voor een zakelijk event. Zo kan het erg gaaf zijn om bedrukte wijnflessen ter promotie weg te geven. De kans dat men je bedrijf hierdoor onthoudt, is zeer groot. 

360 graden wijnfles bedrukken

Een wijnfles kan je in veel gevallen 360 graden laten bedrukken. Zo kan jij je eigen ideeën uitwerken tot een prachtig ontwerp. Als jij op zoek bent naar een geschikt cadeau, dan is wijnfles bedrukken zeer aan te raden. Degene aan wie je het cadeau geeft, stelt dit waarschijnlijk erg op prijs en zal jouw cadeau nooit meer vergeten. Als je wijn wilt geven als cadeau dan is het belangrijk om goed te kijken naar de soorten wijn die er zijn. 

Een huwelijkscadeau verzinnen

Een leuk huwelijkscadeau vinden wordt over het algemeen als zeer lastig beschouwd. Dit omdat je met twee personen rekening moet houden. Mocht er binnenkort iemand in jouw omgeving gaan trouwen dan is het een leuk idee om te kijken voor een fles champagne met eigen etiket. Schrijf een persoonlijke boodschap op het etiket en maak het compleet door een foto van jullie samen erbij te plaatsen. 

Wat voor etiket is gebruikelijk?

Het kiezen van een passend etiket wordt door velen als lastig gezien. Zo hangt het af van de band die je met het stel hebt, maar ook van je eigen kieskeurigheid. Bij een huwelijk is men namelijk al snel geneigd om iets perfects te willen geven. Hierdoor ontstaan er veel twijfels met als gevolg een erg lang proces. Het is daarom ook zeer belangrijk om dit puur als iets leuks te zien en niet te hogen eisen te stellen aan jezelf. 

 

Drink een borrel tijdens het ontwerpen

 

Een manier om van de keuzestress af te komen is door zelf een borrel te nemen. Dit haalt de scherpe randjes eraf en zorgt ervoor dat je sneller tot een goed ontwerp komt. Bovendien kan het er ook voor zorgen dat het gehele proces nog leuker wordt. Doe dit samen met je partner of een goede vriend(in) en maak er een onvergetelijke avond van.