Bij een WA verzekering denk je, waarschijnlijk vooral aan een auto. Maar wist je dat een WA verzekering afsluiten ook een goed idee is als je geen auto hebt of als extra verzekering bij je woonverzekeringen? Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Je kunt nog zo voorzichtig zijn, maar je kunt zomaar een schade veroorzaken aan een mens, dier of spullen van een ander. Een WA verzekering afsluiten zorgt ervoor dat je goed verzekerd bent als er een ongelukje gebeurt. Een WA verzekering afsluiten doe je voor je hele gezin, inclusief de huisdieren. Schiet je dochter haar bal door het raam van de buren? Kauwt je hond de tas van je schoonzus aan flarden? Laat jij je fiets tegen de voordeur van de overburen vallen? Met een WA verzekering ben je dan goed verzekerd!

Een WA verzekering afsluiten doe je voor je hele gezin

Een klein ongelukje kan al grote gevolgen hebben. Een bal door een ruit klinkt misschien grappig, maar wat nu als deze bal, dwars door de ruit, ook de gloednieuwe tv raakt? En je hond, die altijd zo braaf aan de lijn loopt en nu ineens losbreekt en daarmee een ongeluk veroorzaakt? De bromfietser die onderuit gaat raakt misschien wel gewond en zijn brommer kan flinke schade oplopen. Jij bent, met een WA verzekering, goed verzekerd!

Heb je je huisdier al verzekerd?

Een huisdier hebben zorgt voor veel verantwoordelijkheid. Je moet niet alleen zorgen dat het beestje voldoende te eten en te drinken krijgt, maar je moet er ook voor zorgen dat hij gezond is en blijft. Maar huisdieren zijn nu eenmaal dieren. En daar kan zomaar wat mee gebeuren. Ze kunnen ziek worden of een ongeluk krijgen. Je huisdier verzekeren is dan zeker een goed idee. Dankzij deze verzekering kan je je huisdier de zorg geven die het nodig heeft. Je kunt dan gewoon naar je eigen dierenarts gaan, de rekening zal voor een groot deel worden vergoed. Dit maakt het mogelijk om je huisdier nog langer bij je te houden.

Welke verzekering is nog meer belangrijk?

Iedereen die ergens woont zou, eigenlijk, een inboedelverzekering moeten hebben. Deze verzekering is niet verplicht, maar het is wel echt een belangrijke en verstandige verzekering. Tel voor de grap de waarde van je spullen in je huiskamer maar eens op. Wat nu als je al deze zaken, dus ook je bank, je raamdecoratie en je tv, in één keer moet vervangen? Een inboedelverzekering is er voor jou!