Het drinken van een goede frisdrank is nog steeds erg populair. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel merken van frisdranken waar je uit kan kiezen. Hierdoor zal je altijd wel een frisdrank kunnen vinden die bij jou In de smaak gaat vallen. Met de verschillende opties van de frisdranken vind je vaak een variant die bij jou gaat passen. De smaken van deze frisdranken kunnen flink uiteen gaan lopen. Sommige frisdranken zullen bijvoorbeeld veel suikers bevatten en andere frisdranken richten zich juist op een gezondere frisdrank waar je heerlijk van kan genieten. Hierbij ligt het er maar net aan wat bij jou de voorkeur heeft. Uiteraard zijn er bekende grote frisdrank merken, maar binnen Nederland zijn er ook veel kleinere frisdrankmerken waar je heerlijk van kan genieten. Bovendien kan je deze frisdrank goed als frisdrank drinken, maar vaak kan je deze dranken ook heerlijk combineren wanneer je bijvoorbeeld cocktails gaat maken.

Kombucha 

Kombucha is een type drank dat steeds populairder aan het worden is als frisdrank. Kombucha is een gefermenteerde drank dat vaak vooral gemaakt wordt van thee parels. Hierdoor krijgt de dranken van kombucha een heerlijke smaak. Het is dan ook niet voor niets dat deze dranken steeds vaker gedronken worden als frisdranken. Bovendien komen er steeds meer verschillende merken bij binnen de categorie van de kombucha dranken. Er zijn verschillende smaken van deze drank waar je uit kan gaan kiezen. Dit gecombineerd met de verschillende variaties van merken zorgen ze ervoor dat je altijd wel een kombucha kan vinden die bij jou in de smaak gaat vallen. Kies bijvoorbeeld voor smaakcombinaties als citroen, gember of kokosnoot. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van verschillende soorten kruiden, bloemen en fruit binnen de smaken van deze dranken.

Double Dutch

Naast de dranken van kombucha zijn er nog veel andere variaties van frisdranken waar je voor kan kiezen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te gaan voor de klassiekere frisdranken die op een steeds modernere stijl gepresenteerd worden. Het merk Double Dutch is hier onder andere een goed voorbeeld van. Double Dutch heeft als merk dan ook diverse variaties van de klassiekere frisdranken in het assortiment zitten. Deze dranken kan je prima met wat ijs in een glas drinken. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om deze dranken te combineren in een cocktail. Dranken als Double Dutch ginger beer, ginger ale en tonic behoren onder andere tot de mogelijkheden. Hierdoor zal je binnen dit merk altijd wel varianten van dranken gaan vinden die bij jou in de smaak gaan vallen.