Je kent het wel, die verjaardag van jouw vriend, nichtje, collega of oma komt eraan en je hebt werkelijk geen idee wat voor cadeau je moet geven. Je weet wel waar de jarige van houdt, maar hoe kies je daar nu een leuk cadeau bij uit? Het uitkiezen van een cadeau kan lastig zijn, vooral als je de jarige niet goed kent of wanneer hij alles al heeft. Toch zijn er een aantal categorieën waarmee je de plank eigenlijk nooit mis kunt slaan. Iedereen vind dit leuk om te krijgen, er is genoeg keuze en de cadeautjes binnen deze categorieën zijn leuk om te geven. Benieuwd welke categorieën dit zijn? Lees dan verder.

 

Voor in huis

Allerlei spullen voor in huis zijn altijd goed als cadeau. Bedenk voor welke ruimte de jarige bijvoorbeeld wel eens een accessoire nodig kan hebben. Is de woonkamer net verbouwd of is je familielid net naar zijn eerste eigen appartement verhuisd? Met een behangpaneel kun je de muur mooi opvrolijken zonder dat je deze perse moet verven of behangen. Daarnaast is een wandrek of nieuwe klok voor aan de muur altijd goed, maar ook een kaarsenstandaard met fijne geurkaarsen of geurstokjes. Ben je niet helemaal zeker van de woonstijl, dan kun je ook interieurboeken of magazines cadeau doen waaruit hij zelf inspiratie kan halen.

 

Voor de Bourgondiër

Cadeautjes die met eten of drinken te maken hebben, wie houdt daar nu niet van? Houdt de jarige wel van die lange zomeravonden waarbij de hele vriendengroep wordt uitgenodigd voor een hapje eten en drinken? Ga dan voor bijvoorbeeld een nieuwe barbecue of bijpassende accessoires zoals handschoenen of een leuk schort. Andere cadeautjes die je goed kunt gebruiken in de keuken binnen zijn bijvoorbeeld een goede fles wijn met bijpassende wijnglazen, een wijnrek, peper- en zoutstel, theeset met verschillende smaken thee of een poffertjespan.

 

Gadgets

Tot slot de gadgets, die doen het ook altijd goed. Denk aan een draadloze speaker, goede hoofdtelefoon of paar oortjes, een toffe nieuwe game of camera-accessoires. Je hoeft heus geen nieuwe camera cadeau te doen, maar wel kun je denken aan bijbehorende spullen zoals een fijne cameratas, speciale lens, een SD kaart voor extra opslag, een fotoboek, regenhoes of statief. Ook een handige accessoire zoals een iPhone 13 mini hoesje maakt blij. Online vind je verschillende iPhone 13 hoesjes, van simpele covers tot bookcases. Ook handig zijn de hoesjes met koord waarmee je je telefoon eenvoudig om kunt hangen. Zo heb je hem altijd bij de hand.