Je wilt je badkamer verbouwen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Klopt dit? De kans is groot van wel, want veel mensen zouden wel wat nieuws willen, maar hebben dus geen idee hoe ze dit moeten aanpakken. Daarnaast is een badkamerverbouwing vaak geen klein iets, en dus moet je het goed plannen. Een sanitairzaak kan je hierbij helpen. Soms is het zelfs mogelijk om samen met de experts van de winkel een ontwerp te maken met wat je ongeveer voor ogen hebt. Samen kijken jullie dan wat voor jouw situatie de beste oplossing kan zijn. Google anders even op zoektermen als ‘sanitair winkel + je woonplek’ en je zult zien dat er genoeg winkels, bijvoorbeeld zoals Douche-concurrent.nl, boven komen drijven.

Douche-concurrent.nl: alles voor in je toilet en badkamer

Nu we het toch over Douche-concurrent.nl hebben: dit is een winkel waar je spullen voor je badkamer en toilet kunt aanschaffen. Ze verkopen bijvoorbeeld douches, badkamermeubels, toiletten, spiegels, baden, stoomcabines, wastafels, accessoires, tegels, kranen en zelfs voor een badkamer radiator kun je bij Douche-concurrent.nl terecht. Natuurlijk kan je al je vragen stellen. Het fijne is dat ze een showroom hebben in o.a. Beverwijk en Schiedam, maar dat ze ook goed online te benaderen zijn. Maar het beste is altijd om even langs te gaan, zodat je alle spullen in het echt kunt zien.

Een badkamer radiator die past bij de rest van je badkamer

Een badkamer radiator is natuurlijk best een groot iets, en daarom is het dus aan te raden om deze eerst in het echt te zien. Het is natuurlijk belangrijk dat hij genoeg warmte geeft – en dus vermogen heeft – om de hele ruimte lekker te verwarmen, maar minstens net zo belangrijk is of deze staat binnen het interieur van je badkamer. Je kunt dan denken aan de kleur van de badkamer radiator, maar ook aan het ontwerp. Heb je een hele oude badkamer, dan is een design radiator misschien een overbodige luxe. Heb je daarentegen een moderne badkamer? Dan zou zo’n soort badkamer radiator fantastisch kunnen staan.

Snel je handdoeken drogen

Door je natte handoeken over de radiator te leggen, zijn ze lekker snel droog. Je hoeft dan niet na elke douchebeurt weer een schone en droge handdoek te gebruiken. Dit scheelt je op termijn flink wat energie- en waterkosten, omdat je minder was hebt. Handdoeken nemen nu eenmaal veel plek in in de wasmachine en de eventuele droger.