Als eigenaar van een bedrijf dat zich bezighoudt met het verkopen van producten weet je dat het erg vervelend is als het magazijn van je bedrijf vol zit met producten die verkocht moeten worden. Het is natuurlijk de bedoeling dat er ruimte over blijft voor nieuwe producten. Je zou er in dat geval voor kunnen kiezen om een nieuw bedrijfspand aan te schaffen, maar dat is niet rendabel als het om enkele honderden producten gaat. Je zou dan het beste kunnen kijken naar hoe jij pallets efficiënt kan opslaan. Daar vind je meer informatie over in dit handige artikel!

Tijdelijke opslagruimte huren 

Je zou ervoor kunnen kiezen om een tijdelijke opslagruimte te huren in de omgeving van je bedrijf. Er zijn namelijk voldoende opslagruimtes aanwezig, maar dit is zeker niet de beste keuze die je kunt maken. Het huren van een opslagruimte voor het opslaan van enkele pallets met producten is namelijk niet rendabel. Je bent al gauw meer dan honderd euro per maand kwijt aan het opslaan van de pallets, maar ook zijn je pallets niet verzekerd. Mocht er dus sprake zijn van waterschade of mocht er brand uitbreken, dan kan je fluiten naar een gepaste vergoeding. 

Schakel Hubbel Den Haag in!

Als jij een verstandige ondernemer bent dan moet jij zeker het bedrijf Hubbel dat gevestigd zit in Den Haag inschakelen. Hubbel begrijpt dat ondernemers het niet zien zitten om honderden euro’s per maand te betalen voor het opslaan van enkele pallets en daarom is het mogelijk om je pallets voor een klein bedrag op te laten slaan bij Hubbel. Hubbel beschikt daarnaast over een eigen logistieke afdeling, dus het is mogelijk dat de pallets wordt opgehaald, maar ook worden bezorgd als ze weer nodig zijn. Hubbel Den Haag kan overigens niet alleen helpen met het opslaan van de pallets, maar ook met cross docking. Cross docking zorgt voor een besparing van kosten en voor minder CO2-uitstoot.

Verhuis naar een nieuw bedrijfspand 

Heb je enorm veel ruimte nodig en is het opslaan van producten bij Hubbel niet rendabel? Dan zou je eens kunnen kijken naar het verhuizen naar een nieuw bedrijfspand. Er zijn namelijk altijd wel nieuwe bedrijfspanden beschikbaar waar jij je bedrijf in kan huisvesten. Houd er wel rekening mee dat dit enorm veel kosten met zich mee kan brengen. Het is dus enorm belangrijk om onderzoek te doen naar het feit of het wel rendabel is om het volledige bedrijf te verhuizen naar een nieuw bedrijfspand.