De afgelopen nachten zijn erg koud geweest. Als je 's ochtends wakker wordt, is het heerlijk om over schapenvachtjes te lopen. Deze vachtjes behouden de warmte en zorgen ervoor dat je voeten lekker warm blijven.

Schapenvachtjes zijn gemaakt van echte schapenvacht en zijn dus 100% natuurlijk. Doordat ze van natuurlijke materialen zijn gemaakt, ademen ze goed en voelen ze zacht aan op de huid. Hierdoor zijn ze erg comfortabel om op te lopen en geven ze een extra warme en uitnodigende sfeer aan je interieur. Bovendien zijn schapenvachtjes ook nog eens duurzaam. Schapen verliezen regelmatig hun vacht en deze wordt dan verwerkt tot vachtjes voor in huis. Zo wordt het afvalproduct van de schapen op een milieuvriendelijke manier hergebruikt. Als je op zoek bent naar een manier om je voeten warm te houden tijdens de koude nachten, zijn schapenvachtjes zeker een goede optie. Ze zijn comfortabel, natuurlijk en duurzaam. Bovendien geven ze je interieur een warme en uitnodigende uitstraling.

Decoratie voor in huis

Schapenvachten zijn een unieke en natuurlijke decoratie voor in huis. Ze brengen een rustgevende sfeer en geven een warme, landelijke uitstraling. Bovendien zijn schapenvachten zacht en aangenaam om op te zitten of op te leggen. Er zijn verschillende manieren om schapenvachten in huis te gebruiken. Zo kun je ze bijvoorbeeld op de grond leggen voor een comfortabele en warme vloerbedekking. Of je kunt ze op een stoel of bank leggen voor extra zitcomfort. Ook zijn schapenvachten een mooie aanvulling op een bed of bankstel.Daarnaast kun je schapenvachten ook gebruiken als wanddecoratie. Hang ze bijvoorbeeld op aan een haak of spijker, of bevestig ze aan een plank of frame. Zo creëer je een uniek stukje natuur in je woonkamer of slaapkamer. Schapenvachten zijn ook functioneel. Ze zijn sterk en duurzaam, en kunnen gemakkelijk worden gereinigd met een stofzuiger of een vochtige doek. Bovendien zijn schapenvachten natuurlijke isolators, waardoor ze je huis warmer houden in de winter en koeler in de zomer

 

Heerlijk warm dekbed

Texeler dekbed is gemaakt van 100% katoenen stof en is afkomstig van de eilanden Texel, Vlieland en Terschelling. Het dekbed is ademend en zorgt voor een goede nachtrust. Het is gevuld met een donslaag en heeft een hoog veerkrachtig vermogen, waardoor het comfortabel en stevig aanvoelt. Het is ook hypoallergeen en daardoor geschikt voor mensen met allergieën. Het Texeler dekbed is verkrijgbaar in verschillende maten en warmteklassen, zodat er voor iedereen een geschikt dekbed te vinden is.