Mason Garments is een sneakermerk dat al een aantal jaar bestaat, namelijk al sinds 2012. Het is uitgegroeid tot een bekend en luxe sneakermerk en de oprichter is de Nederlandse Rendi Aditia, die al op jonge leeftijd de droom had om iets op te richten in de modewereld. De materialen waarvan deze schoenen gemaakt worden zijn van heel goede kwaliteit. De materialen komen namelijk uit Italië, het land dat bekend staat om haar vakmanschap als je het over schoenen hebt. Vele andere schoenenmerken halen hun materialen dan ook uit Italië. Maar wat maakt Mason Garments nou zo bijzonder?

De ontwerpen van Mason Garments

Alleen het beste en mooiste kalfsleer wordt gebruikt voor deze schoenen. De ontwerpen worden in Amsterdam op papier gezet, waarna de schoenen in Italië worden gemaakt. Mason Garments herken je direct; de schoenen hebben namelijk een minimalistisch design en een geribbelde zool. Dat maakt de Mason Garments dan ook bijzonder en uniek. Populaire modellen van dit merk zijn bijvoorbeeld de Tia en Firenze. Firenze is naast een populair Mason Garments model, ook een stad in Italië. Beide modellen zijn verkrijgbaar voor dames, maar ook voor heren. 

Mason Garments heren

Voor heren is er veel keuze in de Mason Garments herencollectie. Zo kun je gaan voor het model Genova, Torino of Bari. Ook dit zijn steden in Italië. De kleuren van de Mason Garments heren schoenen verschillen, zo kun je gaan voor een zwart of wit model, maar ook voor een grijs model. Sommige Mason Garments heren schoenen bevatten meerdere kleuren, zoals rood, beige en zwart. Genoeg keuze dus voor iedereen. Houd de collectie in de gaten voor nieuwe modellen. 

Mason Garments online of in de winkels

Mason Garments kan je online bestellen op verschillende webshops waar schoenen verkocht worden. Vaak kun je de schoenen gemakkelijk retourneren of ruilen. Wil je ze toch liever eerst passen en bekijken? Dan kun je naar een winkel gaan waar ze Mason Garments verkopen. De webshops die ze verkopen, hebben vaak meerdere fysieke winkels. Je kunt bekijken welke winkel dicht bij jou in de buurt zit, zodat je langs kunt gaan om mooie Mason Garments te kopen. Voor zowel dames als voor heren hebben ze een uitgebreide collectie en aan kwaliteit zal het in ieder geval niet ontbreken, dat is zeker!