Duo rolgordijnen op maat als raamdecoratie

Duo rolgordijnen zijn de ideale raamdecoratie voor mensen die van strak en modern houden. Daarnaast hebben duo rolgordijnen nog veel meer voordelen. Ze zijn geschikt voor elke ruimte in je huis, er is veel keus in materialen en kleuren en je kunt ze eenvoudig op maat laten maken. Duo rolgordijnen hebben een groot voordeel ten opzichte van gewone rolgordijnen. Door het duo systeem waarin twee banen stof langs elkaar schuiven, heb je een tussenstap tussen helemaal open of helemaal dicht. Ideaal tegen inkijk, maar met toch genoeg daglicht dat naar binnen valt.

Duo rolgordijnen voor iedere ruimte

Duo rolgordijnen zijn er voor elke kamer. Voor de woonkamer kun je kiezen uit duo rolgordijnen die vooral geschikt zijn voor een modern interieur of duo rolgordijnen die beter passen bij een meer klassiek en landelijk interieur. De eerste zijn van fijngeweven stof met banen tot 10 centimeter. De meer klassieke duo rolgordijnen hebben een iets grovere structuur, zijn gemaakt van linnen en hebben vaak wat bredere banen. Voor de badkamer en keuken heb je speciale vochtbestendige duo rolgordijnen die langer meegaan in dit soort wat vochtige ruimtes. Voor de slaapkamer is een duo rolgordijn verduisterend de ideale oplossing. Met deze verduisterende duo rolgordijnen komt er een minimum aan licht naar binnen en slaap je lekker door, ook wanneer het niet meer donker is buiten. Deze oplossing is ook perfect geschikt voor de kinderkamer.

Duo gordijnen op maat

Voor al deze duo rolgordijnen geldt dat ze op maat gemaakt kunnen worden. Duo gordijnen op maat laten de voordelen van elk rolgordijn alleen maar groter worden. Door het verduisterende duo rolgordijn perfect in het raam te laten vallen, houdt het bijna al het licht tegen. Door in de woonkamer je duo rolgordijnen precies passend te laten maken, heb je de ultieme privacy en geen enkele inkijk meer. Het zelf opmeten en monteren van de duo rolgordijnen is een fluitje van een cent. In de fabriek worden ze dan precies op maat gemaakt in de kleur en stof van jouw keuze en binnen de kortste keren thuisbezorgd. Het schoonmaken van een duo rolgordijn is ook eenvoudig zelf te doen en is de stof van een duo rolgordijn beschadigd of niet meer schoon te krijgen, dan kun je nieuwe stof bestellen en de stof zelf gemakkelijk vervangen.